Specialist in uw verzekeringen!

Verzekeringen zijn een complexe materie. Zonder gedegen kennis van zaken is het haast onmogelijk om een goede verzekeringsoplossing op maat te vinden. Als specialist terzake, kunnen we u optimaal begeleiden in de zoektocht naar oplossingen in alle domeinen, zowel in de privésfeer als in het professionele leven. ‘Maatwerk en expertise’ is de rode draad in ons werk. Wij zijn specialist in ùw verzekeringen

Advies, service en behartiging van uw belangen

Wij zijn uw persoonlijke brug met diverse verzekeringsmaatschappijen. In alle onafhankelijkheid begeleiden en adviseren wij u in het vinden van een oplossing op maat. We treden op als ùw belangenverdediger, zeker in geval van schade maar ook in alle andere gevallen die een invloed hebben op uw verzekeringssituatie. Bekijk ons gerust als uw uniek aanspreekpunt voor het geheel van uw verzekeringen.

MIFID Gedragsregels

Raadpleeg ze hier

Blog van admin

Sluitingsdagen tijdens het eindejaar

17-18 mei gesloten

donderdag 17 en vrijdag 18 mei zal het kantoor gesloten zijn

Actie brandverzekering van 2 mei tot 30 juni

Wie nu een brandpolis onderschrijft met diefstal of zijn bestaande brandpolis aanvult met de waarborg diefstal kan genieten van 25% korting op deze waarborg !!!

Nieuwe Openingsuren vanaf 2 mei 2012

Beste klanten,

Door het toenemende aantal klanten zijn we genoodzaakt onze kantooruren aan te passen.

Verzekeren is een complexe materie en daarvoor moet tijd gemaakt worden.

Door deze invoering van nieuwe kantooruren kunnen we de klanten garanderen dat hun zaken met de grootste zorg zullen behandeld worden.

maandag tot vrijdag

van 9u tot 12u 30 (vrije kantooruren)

van 13u tot 18u ENKEL OP AFSPRAAK